Transida

Nasza misja oraz cele

Awesome Image

Bezpieczeństwo

Naszym celem jest dbanie o bezpieczeństwo w ruchu drogowym, praktyczna edukacja kierowców oraz poszerzenie świadomości wszystkich uczestników ruchu drogowego. Jest nam bardzo miło, że nasze działania cieszą się dużym zainteresowaniem czego wyrazem są otrzymane nagrody i wyróżnienia.
mgr inż. Krystian Fiedziuszko
Prezes fundacji

Symulatory

Kurs prawa jazdy

Agencja kierowców zawodowych

Bo życie to nieustająca droga

Fundacja Jumper przy wsparciu marki Jumper Polska realizuje działania mające na celu poprawę bezpieczeństwa na drogach oraz wzrost świadomości uczestników ruchu drogowego. Oto kilka przykładów ostatnich działań:

1. Rozpoczęcie pierwszego w Polsce praktycznego kursu prawa jazdy kat. C +E + kompletne ADR z gwarancją zatrudnienia oraz nauką praktycznych zachowań na jednym w Polsce symulatorze dachowania auta ciężarowego. Kurs w 100% finansowany jest ze środków fundacji i realizujemy go we współpracy ze szkołą nauki jazdy Asmajer.

2. Współpracujemy z instytucjami publicznymi oraz fundacjami realizując wspólnie akcje mające na celu poprawę bezpieczeństwa np.:
• udział w finale  WOŚP poprzez udostępnienie naszych symulatorów,
• lekcje bezpieczeństwa realizowane przez naszych instruktorów w szkołach,
• współpraca z OSP oraz Policją
• współpraca z samorządami oraz fundacjami