PRAWO JAZDY

Pierwszy w Polsce kurs prawa jazdy z gwarancją zatrudnienia

Prawo jazdy szyte na miarę

W pełni finansujemy praktyczny kurs prawa jazdy kategorii: C, C+E oraz szkolenie z transportu towarów niebezpiecznych ADR. Dopasujemy kurs do Twoich potrzeb i predyspozycji zawodowych.

Szkolenia prowadzone przez profesjonalistów

Nasza kadra szkoleniowa, to zawodowi kierowcy, którzy pracują w branży transportowej od wielu lat. Doświadczeni instruktorzy wprowadzą Cię w tajniki profesji kierowcy zawodowego.

Zatrudniamy po zakończonym kursie

Od pierwszego dnia kursu gwarantujemy zatrudnienie w cenionej w branży firmie transportowej na podstawie umowy o pracę. Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie i możliwość wyboru systemu pracy.

Wiedza techniczna

Podczas zajęć teoretycznych zapoznasz się z obiegiem dokumentów, jak i z prawidłowym stosowaniem czasu pracy kierowcy, itp. Dzięki zajęciom praktycznym zdobędziesz wiedzę, która jest niezbędna przy obsłudze zespołu pojazdów, np. zabezpieczenie i rozmieszczenie ładunku, obsługa codzienna pojazdu, BHP.

Pierwszy w Polsce kurs prawa jazdy z gwarancją zatrudnienia

Wspólnie ze szkołą jazdy Asmajer zachęcamy do wzięcia udziału w pierwszym w Polsce praktycznym kursie prawa jazdy. Kurs realizowany jest dla kat. C, C+E, ADR oraz przyspieszony kurs kwalifikacji. Od pierwszego dnia kursu gwarantujemy zatrudnienie na podstawie umowy o pracę. Szkolenie realizowane jest z wykorzystaniem jedynego w Polsce symulatora dachowania auta ciężarowego. Wypełnij formularz i dowiedz się więcej.

Napisz do nas